Frisse slataart

30-36° deze week, er zullen wel weer wat records gebroken worden.
Dat ga ik ook proberen met dit gerecht, zo snel mogelijk een volwaardig gerecht op tafel zetten.
De basis zijn wraps en zoals jullie vast wel weten kun je hier oneindig mee combineren.
Dit is dan ook maar een idee!
Leef je uit, houd je hoofd koel en drink vooral voldoende!

Ingrediënten:
3 wraps
(veld)sla
tomaten
bosui
komkommer
kipfilet of een lekkere ham
mayonaise
ui
kerrie
geraspte kaas

Bereiding:
1. Maak de saus door de mayonaise ( evt. zelfgemaakte) met een gesnipperd uitje en een beetje kerrie te mengen.
2. Was de groentes, snijd de komkommer, tomaat, en de bosui fijn.
3. Leg een wrap op een schaal en smeer hem in met de kerriemayonaise, leg er dan de verschillende groentes en vleeswaren op , dan weer een wrap er bovenop die je weer insmeert en belegd,
herhaal dit totdat jij het genoeg vindt.
4. Snijd hem in mooie punten en geniet van je koude maaltijd!

Vind je iets van bovenstaande ingrediënten niet lekker dan laat je het gewoon weg.
Variatie mogelijkheden:
Gekookt ei, rucola, runderrollade, rosbief, zalm, joppysaus, barbecuesaus, geraspte wortel, paprika, augurken en zo kan ik nog wel even doorgaan, neem gewoon wat je lekker vind of in huis hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *