Informatie

"Eten is als een rode draad in je leven"


Specialisatie

Het is geen vanzelfsprekendheid dat je gezond bent en alles kunt eten. Er zijn veel mensen die een intolerantie of allergie hebben voor bepaalde voedingsstoffen. Als je zon diagnose krijgt staat je hele leven soms op de kop.

Dit zijn allemaal vragen die dan opkomen. Ik ben al veel mensen tegengekomen die een dusdanig zwaar dieet hadden dat ze het als een last ervaren om elke dag een maaltijd te bereiden. Omdat ze zoveel ingredi├źnten niet meer mochten nuttigen werd het bereiden van een maaltijd een dagelijkse strijd. Hierin lag voor mij de uitdaging om juist deze mensen te helpen, te begeleiden en te adviseren. Dit was voor mij de aanleiding om een opleiding te gaan volgen tot voedingsdeskundige. Na het behalen van mijn diploma wil ik deze theorie in praktijk brengen.

Advies op maat

Ik wil je graag op weg helpen en samen met jou op zoek naar een manier om het eten wat je lekker vindt te blijven koken aangepast aan jouw dieet. Het is belangrijk dat je eten lekker blijft vinden en dat je kunt genieten van het eten. Het zal best wennen zijn omdat de smaken anders zullen zijn dan je gewend bent. Mijn doel is om advies op maat te geven en eventueel te begeleiden.

Begeleiden

Ik wil, als je dat wenst, samen met jou een middag of avond de keuken ingaan om je te begeleiden in het maken van een maaltijd of gerechten.
Het zal een proces zijn van vallen en opstaan.
Maar ik wil je helpen en ondersteunen om het bereiden van eten je eigen te maken zo vaak als jij wilt.