kipcarpaccio

Dat een lekker voorgerecht niet ingewikkeld hoeft te zijn bewijst deze kipcarpaccio die wij een keer bij onze dochter hebben gegeten.
De kleinkinderen hadden deze gemaakt en ik was aangenaam verrast.

Ingredi├źnten:
3 plakjes gerookte kip ( vleeswaren) pp
1 zakje rucola
2 eieren
1 tomaat
1 komkommer
Mayonaise naar smaak
1 el kerrie
1 uitje
1 el olie

Bereiding:
1. kook de eieren hard. Snipper het uitje en bak deze in een klein beetje olie glazig, voeg dan de kerrie toe en bak dit even mee, laat afkoelen in een schaaltje en roer dan de mayonaise met een beetje water om het iets dunner te maken door het ui – kerrie mengsel.
2. Leg de kipfilet dakpansgewijs op een bordje en leg er wat rucola op garneer met ei, tomaat en komkommer en giet een beetje kerriesaus over de sla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *